Siirry pÀÀsisÀltöön

ASICS GEL-NIMBUS 26...🐞

 


                            ASICS GEL-NIMBUS™ 26 on hyvin pehmustettu, melko kiertojĂ€ykkĂ€ kenkĂ€ joka soveltuu mielestĂ€ni parhaiten peruslenkkeilyyn eri pituisille matkoille. Kilometrien kerÀÀjĂ€ksi vallan mainio.   Itselleni tutussa mallissa on  ensi askelilla huomattavissa joitain muutoksia aikaisempaan versioon. 

Olen testannut kenkÀÀ juoksumatolla, sisĂ€radalla sekĂ€ lumisella auratulla kevyen liikenteen vĂ€ylĂ€llĂ€. Lomamatkani aikana pÀÀsin  onneksi testaamaan myös sulalla alustalla. Omassa testissĂ€ni tĂ€llĂ€ oli iso merkitys. 

KengÀt saatu ASICS lta.


Naisten mallin paino on 260g,  kannan ja kĂ€rjen vĂ€linen ero 8 mm, tuki neutraali.

KengissĂ€ on FF BLAST™ PLUS ECO vaahtomuovia ja PureGEL™ pehmustetta, tarjoten joustavan  laskeutumisen alustalle, tuoden mukavan pehmeyden  juoksuaskeleeseen. HYBRID ASICSGRIP™ ulkopohja antaa paremman pidon kelillĂ€ kuin kelillĂ€ sekĂ€  erilaisella alustalla. Ulkopohjan pito talviolosuhteessa oli mukava parannus aiempaan versioon. 




      Jalkaan puettaessa kenkĂ€ sujahtaa kuin sukka. HyvĂ€ pehmustus tekee miellyttĂ€vĂ€n ensivaikutelman. Iltti asettuu pehmeĂ€sti ja on helposti asetettavissa omaan tarpeeseen. Kannan takalenkki helpottaa kengĂ€n pukemista ja nauhat ovat kĂ€tevĂ€sti sÀÀdettĂ€vissĂ€. Jalka asettuu istumaan kenkÀÀn  luontevasti. Tilaa jÀÀ hyvin niin leveys-,  pituus- ja korkeus suunnassakin. Oman jalkani mitta  on 22.1 cm eli koko 36. Valitsin puoli numeroa suuremman koon kuin aiempi versio eli US 6,5 /euro 37,5 jĂ€ttÀÀ riittĂ€vĂ€sti tilaa, jonka tarve korostuu erityisesti pidemmĂ€llĂ€ lenkillĂ€. 







KengĂ€n pÀÀllinen on  hyvin hengittĂ€vÀÀ neulosmateriaalia ja mielestĂ€ni napakampi kuin aiemmassa versiossa.  Talvijuoksusukan kanssa kenkĂ€ on sopivan  lĂ€mmin  ulkona pakkaskelillĂ€kin. 


              Aivan alkuun en ollut sinut tĂ€mĂ€n kengĂ€n kanssa. Vaikka tuntemus oli miellyttĂ€vĂ€n pehmeĂ€, istuvuus hyvĂ€, niin ensimmĂ€iset juoksuaskeleet ottaessani tunsin aivan kuin minulla olisi liian pitkĂ€t sukset jalassa. Juoksumatolla juostessa kenkĂ€ ei ollut ketterĂ€. Talvialustalla mukavan vakaa ja  tasainen.  Totesin ettĂ€ kenkĂ€ toimi minulla paremmin ulkona kuin matolla juostessani, sisĂ€radalla ihan ok mutta pidin aiempaa versiota parempana. Korjasin kuitenkin  vielĂ€ istuvuutta ottamalla kĂ€yttöön lukkonauhoituksen jolloin tuntemus askelluksella parani huomattavasti. 






                    Oikeastaan vasta  siinĂ€ vaiheessa kun pÀÀsin testaamaan kenkiĂ€  ulkona sulalla alustalla, sain todeta ettĂ€ minun kĂ€ytössĂ€ni ne ovat  parhaimmillaan juuri siellĂ€. HyvĂ€ kimmoisuus ja vaimennus korostuvat, sisĂ€osan pehmustus on todella miellyttĂ€vĂ€. Tukeva ja vakaa, maa tuntuma on mielestĂ€ni parempi kuin aikaisemmassa versiossa. Huomasin jo heti etten kĂ€yttĂ€isi kenkÀÀ missÀÀn tiukoissa ketteryyttĂ€ vaativissa vetoharjoituksissa mutta kuten alussa mainitsin niin tĂ€llĂ€ kengĂ€llĂ€ juoksen mielellĂ€ni kilometrejĂ€ vaativia harjoituksia, ihan peruslenkkejĂ€. 


Torrevieja, Espanja
     


Kenkien ulkonĂ€kö tuo kesĂ€istĂ€ pirteyttĂ€. Asicsin sivuilla on naisten mallille seitsemĂ€n eri vĂ€rivaihtoehtoa. Minulle tĂ€mĂ€ Pale Mint  on ykkönen. 

         Olen tyytyvĂ€inen etten antanut ensi askel tuntemuksen  tehdĂ€ lopullista arviotani, vaan jatkoin kengĂ€n testaamista erilaisissa oloissa ja sÀÀtelin istuvuutta. Annoin alle kilometrejĂ€, jolloin kenkĂ€ mukautui pikkuhiljaa askellukseeni tai askellukseni kenkÀÀn.
 Vaikka  ASICS GEL-NIMBUS™ 26 on juostessani kilometrien kerÀÀjĂ€, niin testatusti totesin kengĂ€t myös oikein hyvin kaupunkikĂ€velyyn sopiviksi. 



Orihuela, Espanja
đŸ“·@runstinde


ASICS GEL- NIMBUS ™ 26 on saatavilla ASICS jĂ€lleenmyyjiltĂ€, verkkokaupoista ja erikoisliikkeistĂ€  15.1.2024 alkaen. 



...LennĂ€ lennĂ€ KesĂ€kerttu... lennĂ€ kaupunkikĂ€velyiden ja juoksun, kilometrienkerÀÀjien pehmeÀÀn askellukseen...🐞

Kommentit

TÀmÀn blogin suosituimmat tekstit

Polar Kertoo Kaiken....🐞

              EdellistĂ€ kirjoitustani pÀÀttĂ€essĂ€ mietin, olisiko se pitĂ€nyt pÀÀttÀÀ vasta Suomessa. Vaikka paluu matka silloin oli jo melkein aluillaan, silti kaikkeahan voi tapahtua ja niin tapahtuikin.        Kirjoitin myös miten perjantaina ennen kotiinpaluuta herĂ€sin aikaisin. Olin nukkunut hyvin ja tunsin oloni ihan normaaliksi.  Ja niin tein lenkin aallonmurtajalle. Muistan kuitenkin ihmetelleeni kun yhtĂ€kkiĂ€ Polarin kello nĂ€yttikin Nightly Recharge tilan Heikko. Ajattelin ettĂ€ no nĂ€yttÀÀ mitĂ€ nĂ€yttÀÀ ja mietin ettĂ€ kello on ollut yöllĂ€ huonosti kĂ€dessĂ€ tai jotain muuta  ja vempeleitĂ€ ne vain ovat. Ei vempeleisiin pidĂ€ liikaa tuijottaa.       HyppÀÀn edellisen postauksestani kohdasta siihen mitĂ€ en siis vielĂ€ kirjoittanut. Kotiin paluu.  Aloin joskus neljĂ€n aikaan perjantai iltapĂ€ivĂ€llĂ€ pakkaamaan tavaroita ja ihmettelin miten kylmĂ€ oli. SÀÀdin ilmastoinnin ja jatkoin toimiani. Ei mennyt kauaakaan kun kĂ€det tĂ€risten hain kuumetta alentavaa. Olo oli surkea ja alkoi juoksuttamaan w

Costa Blanca...Torrevieja....🐞

                Saavuttiin Torreviejaan  lauantaina. Lento oli ajallaan ja hyvin ennĂ€tti vielĂ€ merenrantaan ennen kuin aurinko laski illaksi. Olin nukkunut matkaa edeltĂ€vĂ€n yön pienessĂ€ horroksessa ja olin tosi vĂ€synyt. Ajattelin ettĂ€ sunnuntain pitkis 18 km juostaan heti aamusta. Silloin on vielĂ€ viileĂ€mpÀÀ ja muutenkin kivaa juosta kun ihmisiĂ€ on  vĂ€hemmĂ€n liikkeellĂ€.         Sunnuntaina herĂ€sin  kuitenkin pienessĂ€ kurkkukivussa eikĂ€ olo ollut yhtÀÀn levĂ€nneen oloinen. Muistan joskus aiemminkin miten lentomatkan jĂ€lkeen on ollut samanlaisia oireita. EpĂ€ilen ettĂ€ astmaatikkona koneen ilmastointi vaikuttaa. Se jotenkin tuntuu niin kovalta ja kuivaltakin toisinaan.                PÀÀtin jĂ€ttÀÀ pitkiksen juoksematta ja jatkaa oleilua rauhalliseen tahtiin. Ja kun olo paranee, palaan normaalisti harjoitusohjelman pariin.  Maanantai oli lepopĂ€ivĂ€ ja olokin paljon parempi. Seuraava harjoitus suunniteltu tiistaille ja siinĂ€ toivottavasti pÀÀsen palaamaan taas harjoitusten pariin.       Maanan

Saul SM Maraton....🐞

Perjantai 13.10.23                                                      Perjantai kolmastoista pĂ€ivĂ€ on kulkenut aikojen saatossa epĂ€onnen pĂ€ivĂ€nĂ€. Vaikkei oma pĂ€ivĂ€ni vielĂ€ pÀÀtökseen olekaan kulkenut se herĂ€si minulle varsin mukavasti. Tunsin itseni hyvin voimalliseksi ja yölliset sykkeet olivat palautuneet tĂ€ysin normaaliksi sairasteluiden jĂ€lkeen.  Huominen Saul SM Maraton starttaisi Vantaalla kello 11.00. Oltiin menty kuullostellen vointia ja herĂ€telty kroppaa juoksemaan. Syöty hyvin ja nukuttu. Tankkaus sujunut nappiin. Noudatettu kaikki lÀÀkĂ€rin ohjeet ja tĂ€nĂ€ aamuna uskalsin toivoa ettĂ€ startti tapahtuu huomenna. Lopullinen pÀÀtös tehdÀÀn vasta kalkkiviivoilla.  EnsimmĂ€isen kerran voin sanoa etten jĂ€nnitĂ€ yhtÀÀn. Etenen juuri niinkuin edetĂ€ voin. Viimeinen herĂ€ttely lenkki odottaa vielĂ€ ja minĂ€ keskityin vain lomapĂ€ivĂ€n olemiseen ja luen kaikki Vantaan Maratonin infot ja ehkĂ€ huomenna juostaan ensimmĂ€istĂ€ Saul SM maratonia.       Illan kevyt veryttely ja siihen avaavat vedot ol